dissabte, 17 de maig del 2014

Tornen els creuers a Barcelona!

El creuer Norwegian Epic torna a començar temporada al port de Barcelona. Després de sis mesos al Carib, dijous va tornar del seu viatge transatlàntic de Miami. Tot i que la companyia va realitzar un creuer de només tres dies pel sud de França i Mallorca fins diumenge, avui ja ha començat la seva ruta habitual. Aquesta ruta té parada a països com França o Itàlia i una durada de 7 dies.

El Norwegian Epic amb més de 4000 passatgers i casi 2000 persones de tripulació, és el segon creuer més gran del món. La companyia proposa el Freestyle Cruising, una manera de viatjar de forma lliure i sense horaris.

El vaixell va ser construït per unes drassanes a Saint-Nazaire, a França. Va entrar en servei per la companyia Norwegian Cruise Line, l'any 2010, on compagina les seves rutes pel Carib i pel Mediterrani. Els més de 20 restaurants i el parc aquàtic de la coberta, l'han convertit en un referent dels creuers arreu del món.

El vaixell que gaudeix de més de 2000 camarots, ofereix als passatgers serveis com teatre, una galeria d'art o un casino. També destaca per la seva pantalla de dos pisos d'alçada a la sala de videojocs i el seu Ice Bar.

El preu és molt variat. Des dels 460 euros per una habitació interior fins als 4700 d'una habitació a la zona anomenada The Haven. Aquesta part és la més luxosa del vaixell i ocupa les plantes superiors. Els clients disposen de concierge, majordom i sales exclusives per ells sols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada